Recept - LCHF hamburgebröd
Det är precis det som står och håller på att svalna i mitt kök för tillfället, just nu är det fullt upp David sätter upp lampor i fönstrerna i sovrummen och jag håller på i köket och plockar och donar samtidigt. Innan jag sätter mig ner framför tvn ikväll så kommer jag att ha en skinande lägenhet. Dock så vet jag inte hur länge det varar då hyresvärden kommer imorgon och hämtar våra val av tapeter. Så jag hoppas dem börjar göra om ganska omgående. Jag älskar det, men då får jag i alla fall ha fint tills dess och sedan får jag göra lika fint kanske tillomed ännu finare när det är färdigt. Jag beställde 5 par gardiner i Fredagskväll, det var 30% på alla gardiner i helgen. Så jag passade på.
Nu till Receptet för Hamburgebröd:
1,5 dl mandelmjöl
0,5 dl pofiber
0,5 dl pofiber
2 tsk fiberhusk
2 msk linfrön
4 ägg
1 dl riven ost
salt
1 tsk bakpulver
Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
Blanda sedan de torra ingredienserna i en skål och rör om, ta sedan en annan skål och vispa äggen hårt, blanda sedan ihop och häll ner osten, lägg ut 4-6 klumpar på en plåt med bakplåtspapper. KOM IHÅG: Att det är ingen ide att försöka göra degen till bollar utan bara kleta ut i den storlek ni vill ha dem.
Blanda sedan de torra ingredienserna i en skål och rör om, ta sedan en annan skål och vispa äggen hårt, blanda sedan ihop och häll ner osten, lägg ut 4-6 klumpar på en plåt med bakplåtspapper. KOM IHÅG: Att det är ingen ide att försöka göra degen till bollar utan bara kleta ut i den storlek ni vill ha dem.
Grädda i 15-18 minuter.
Låt svalna LITE och dela bröden på mitten. Färdigt!
